Η Εταιρεία μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kiniazopoulos.gr αποτελεί μία καινούρια πρόταση στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου που στηρίζεται σε μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών.

Πρόκειται για την «Πολύβιος Κυνιαζόπουλος ΑΕ» (Γ.Ε.ΜΗ.: 121994799000) η οποία διαθέτει 2 υπερσύγχρονα φυσικά καταστήματα στην πόλη της Δράμας επί της οδού Γρανικού 3 έκτασης 1520τμ.καί στην πόλη της Ξάνθης επί της οδού Αβδήρων 37 και Αγ. Αποστόλων έκτασης 1200τμ.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε στη Δράμα το 1952 από τον Πολύβιο Κυνιαζόπουλο ο οποίος εμπορευόταν αρχικά ραπτομηχανές.
Η 2η γενιά διατηρώντας πρωταρχικά τον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησης, επέκτεινε την δραστηριότητά της στο εμπόριο των ηλεκτρονικών δίνοντας δυναμικές λύσεις σε ότι χρειάζεται το σύγχρονο νοικοκυριό στον τομέα των εικόνα/ήχου, πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας.
Σήμερα, η 3η γενιά ερχόμενη στο προσκήνιο, αναλαμβάνει να επεκτείνει τις δραστηριότητες μας στο διαδίκτυο και να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα στην πορεία περισσότερου από μισό αιώνα ο στόχος μας ήταν και συνεχίζει να παραμένει ο σεβασμός στον καταναλωτή, η εξυπηρέτηση με εξιδεικευμένο και πρόθυμο προσωπικό, αλλά και η υποστήριξη μετά την αγορά των προϊόντων.